UplandParcs staat op de Second Home Beurs

...
17 september 2018

Ook in 2018 staat UplandParcs weer op de Second Home Beurs in Utrecht. UplandParcs zal hier 2 nieuwe projecten in het Sauerland en Montafon presenteren. De verkoopstart van deze twee projecten is exclusief op de Second Home Beurs. U vindt UplandParcs direct bij het restaurant van de beurs, stand nummer L13.

In het Duitse Winterberg worden 63 recreatievilla’s gerealiseerd op een absolute toplocatie. De villa’s zijn gesitueerd tussen de skiliften en het stadscentrum. Bij het ontwerp van deze villa’s staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De centrale parkeerplaats beschikt over laadpalen voor elektrische auto’s, de villa’s zelf zijn voorzien van zonnecollectoren.

In Montafon verrijzen 12 luxe appartementen. Deze appartementen beschikken allen over een eigen sauna en luxe keuken. Vanaf het royale perceel is het maar 600 meter lopen naar de skilift. Alle appartementen in Montafon zijn voorzien van driedubbel glas, vloerverwarming en een warmtepomp. Bij de realisatie worden zoveel mogelijk duurzame materialen gebruikt.

UplandParcs geeft 100 gratis toegangskaarten weg via onderstaande link: 

Gratis toegangskaarten Second Home Beurs