Vanaf € 179.000 VON

UplandParcs Sauerland

UplandParcs Sauerland, bestaande uit duurzame en unieke vakantiewoningen, wordt gerealiseerd midden in de natuur, aan de skilift Eschenberg en toch op korte afstand van het bekende Winterberg.

UplandParcs Sauerland is gericht op rust, ruimte en natuur. Op het geaccidenteerde terrein worden modulaire en duurzame vakantiewoningen gerealiseerd op percelen eigen grond met terrassen op het zuiden. Parkeren kan in de nabijheid van uw vakantiewoning aan en langs de weg die door het park loopt. Zo worden verkeersbewegingen rondom de vakantiewoningen tot een minimum beperkt. De centrale receptie is het ontvangstpunt voor de gasten en de plek waar u ’s morgens de bestelde verse broodjes kunt afhalen. Bij de receptie vindt u voor de kinderen een ruime speeltuin en de toegang tot het beekje Vossmecke. Hier kunnen kinderen op warme dagen heerlijk spelen in het verkoelende en kristalheldere water. Tevens bevindt zich op het park nog een gebouw voor de opslag van materiaal voor onderhoud en beheer.

Vanuit het park wandelt of fietst u direct de natuur in. Er starten diverse wandel- en mountainbikeroutes in de directe omgeving en niets staat een actieve en ontspan- nende dag buiten in de weg. En wat dacht u ervan om in de winter één van de langlaufroutes uit te proberen of de slee of ski’s te pakken om een eerste afdaling te kunnen maken in het familievriendelijke skigebied? Zoekt u meer uitdaging? Dan neemt u de auto naar Winterberg en heeft u keuze uit tientallen afdalingen. Dat is zorgeloos genieten.

Unieke vakantiewoningen
Met 93 vrijstaande vakantiewoningen, 9 unieke boomhutten en 10 luxe glamping tenten blijft UplandParcs Sauerland kleinschalig en overzichtelijk. De onderverdeling van de 93 accommodaties is als volgt:

  • 67 luxe vrijstaande vakantiewoningen voor 4-6 personen (type A)
  • 8 luxe vrijstaande vakantiewoningen voor 4 personen (type B)
  • 6 luxe kindvriendelijke vakantiewoningen voor 4-6personen
  • 12 luxe wellness vakantiewoningen voor 4 personen

Daarnaast bevinden zich op het park nog enkele boom- hutten en glamping tenten.

  • 9 unieke boomhutten
  • 10 luxe en wintervaste glamping tenten

Dat alles tezamen maakt UplandParcs Sauerland een zeer geschikte bestemming voor gezinsvakanties.

 

Meer Weten?


Wilt u meer weten over een van onze projecten? UplandParcs neemt graag contact met u op. Hieronder kunt u het contactformulier invullen en een van onze verkoopadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Wij verzoeken u de onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen.
(* = verplicht veld)