Ons adres
Waldecker Str. 17
34508 Willingen (Upland)
Duitsland

Proefslapen voor eigenaren op UplandParcs Sauerland

25-mei-2022

Proefslapen voor eigenaren op UplandParcs Sauerland

Na een succesvolle verkoop en een grote inspanning van alle betrokken partijen komt de eerste fase van UplandParcs Sauerland richting het eind! Vanaf begin juli komen de eigenaren proefslapen en op 15 juli is de opening van UplandParcs Sauerland en kunnen we onze eerste gasten verwelkomen.

Inmiddels zijn bijna alle vakantiehuizen op UplandParcs Sauerland verkocht. Er zijn nog slechts negen huizen vrij op dit moment. Na de zomer zullen de resterende huizen gefaseerd geplaatst gaan worden, zodat het winterseizoen 2022/2023 met volle kracht van start kan gaan. U kunt nu nog investeren en deze winter al rendement ontvangen!

Heeft u ook interesse in uw eigen duurzame, luxe vakantiewoning in het prachtige Sauerland in de directe omgeving van Winterberg? Neemt u gerust een kijkje bij het project, waar u ook gelijk meer informatie aan kunt vragen.

Klik hier voor meer informatie over UplandParcs Sauerland

Ruwbouw Weitblick Winterberg bijna afgerond

De ruwbouw van Weitblick Winterberg is voor 99% gereed. Het dak - dat door de leverancier in de hal al zo ver mogelijk is voorbereid - en de ramen...
lEES MEER

Nieuw in ontwikkeling: UplandParcs Familie Resort Nova

Na ruim twee jaar voorbereiden is het eindelijk zover: Afgelopen week hebben we groen licht gekregen van de gemeente Gaschurn voor...
lEES MEER
1 2 3 6
Copyright © 2023 All Rights Reserved PrivacyregelementDisclaimer
envelopephone-handset